طراحی داخلی کلینیک Medical Plus

طراحی داخلی کلینیک

طراحی داخلی کلینیک Medical Plus

معماری: استودیو Next level

موقعیت: جمهوری چک، Uherske Hradiste

مساحت: ۱۰۰*۲۸۰ مترمربع

سال: ۲۰۱۳

کلینیک Medical Plus در طبقه پنجم یک ساختمان در مرکز شهر Uherske Hradiste قرار دارد. طراحی داخلی این کلینیک توسط استودیو Next level انجام شده است.  کلینیک شامل فضاهایی بود که در اصل برای زندگی کردن طراحی شده بود. پنج واحد از این طبقه به طور کاملا  در اختیار درمانگاه روماتولوژیک و ارتوپدی این کلینیک قرار گرفت. ورودی ها به سمت سالن انتظار گسترش یافته است. 

کلینیک به دوبخش تقسیم شده است. سالن انتظار، اتاق پرستار و دفتر پزشک در دو بخش قرار دارد. ساختمان سمت چپ شامل بخش نمونه گیری خون، تزریق، اتاق کار، سالن استراحت بیماران می باشد. دفتر کار جهت پردازش تحقیقات در نظر گرفته شده که برای این کلینیک اهمیت فراوان دارد. ساختمان سمت راست نیز شامل بخش Densitometry، دفتر کار، اتاق مدیریت و همچنین انبار داروها می باشد. رنگ سفید به عنوان نماد پاکیزگی و سلامتی موسسه پزشکی انتخاب شد. کل فضای داخلی کلینیک به صورت تک رنگ می باشد و در برخی سطوح به صورت مات، براق و یا برجسته تغییر حالت می دهد. پارتیشن شیشه ای دراتاق پزشک با استفاده از یک تصویر چاپی پوشیده می شود و فضایی نیمه شفاف ایجاد کند. 

در ادامه با دیدن تصاویر خط معمار را همراهی  کنید.

طراحی داخلی کلینیک طراحی داخلی کلینیک طراحی داخلی کلینیک طراحی داخلی کلینیک طراحی داخلی کلینیک طراحی داخلی کلینیک طراحی داخلی کلینیک طراحی داخلی کلینیک طراحی داخلی کلینیک طراحی داخلی کلینیک طراحی داخلی کلینیک طراحی داخلی کلینیک طراحی داخلی کلینیک طراحی داخلی کلینیک طراحی داخلی کلینیک طراحی داخلی کلینیک طراحی داخلی کلینیک طراحی داخلی کلینیک طراحی داخلی کلینیک طراحی داخلی کلینیک طراحی داخلی کلینیک طراحی داخلی کلینیک طراحی داخلی کلینیکتحریریه خط معمار

مترجم: مینا مقدم

شرکت معماری آوگون

منبع: Architizer

تعداد بازدید: 141

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *