دکوراسیون دفترکار معماری ، وقتی معماران دفتر خود را طراحی می کنند!
دفتر کار معماران معمولا نشان دهنده دانش، مهارت و کیفیت کار آن ها می باشد. کارفرمایان با مشاهده ی دفترکار طراحان با خیال آسوده می توانند به معماران اعتماد کرده و پروژه های طراحی و دکوراسیون داخلی خود را به آن ها بسپارند. از طرفی دیگر نیز برای افراد مشاهده و بررسی طراحی و دیزاین دفاتر معماری جذاب و دوست داشتنی می باشد. خط معمار نیز در طی بخش های مختلف نمونه های برتر طراحی دفترکار معماران در سراسر ایران و جهان را برای کاربران گرامی است به اشتراک گذاشته است. در این بخش نیز می خواهد تا شما را با نمونه ای دیگر از دفتر کار معماران جهان آشنا سازد. این دفتر با سبک صنعتی طراحی شده است و طراحان فضایی کاربردی و زیبایی را برای خود و کارمندانشان طراحی کرده اند. در ادامه با به طور خلاصه به شرح روند طراحی و دکوراسیون پروژه ی فوق که یک دفتر معماری و دکوراسیون داخلی در شهر بولزانو در ایتالیا می باشد، می پردازیم.
استودیو معماری monovolume برای دفترکار جدید خود فضایی متفاوت با سبک صنعتی را طراحی کرده است. این استودیو در یک ساختمان قدیمی قرار گرفته است. ساختمان حاضر پیش از تبدیل به دفتر معماری دارای کاربری دیگری بوده است. در تغییر کاربری فضاهای داخلی طراحان معمولا با مشکلاتی روبرو می شوند. در این پروژه نیز چنین بود. چالش های اصلی که طراحان در تبدیل این ساختمان قدیمی به دفترکار معماری روبرو بودند از قبیل زیر می باشد.
اولین چالشی که در بازسازی این پروژه وجود داشت، تقسیم بندی فضایی بود که پاسخگوی نیازهای کاربری جدید نبود (وجود یک طبقه ی میانی که فضای زیرزمین را از همکف جدا می ساخت). این موضوع باعث می شد تا نور به اندازه ی نیاز به تمامی فضاها نرسد. برای یافتن راه حلی مناسب برای این موضوعات، تصمیم گرفته شد که اسلب بتنی را تخریب کرده و شبکه ای از تیرهای فلزی را در سطوح مختلف جایگزین کرده تا توزیع فضا از نظر ساختاری حل شود. در تقسیم بندی جدید، فضای ساختمان مورد نظر به سه سطح اصلی تقسیم شد. سطوح مختلف نیز به واسطه ی راه پله های فلزی به یکدیگر متصل می شوند. به این ترتیب مناطق اداری، ورودی به همراه رسپشن، اتاق های جلسات، یک فضای مشترک بزرگ و سایر اتاق های ثانویه جای مناسب خود را یافتند.
به دلیل برش در کف طبقه ی بالا، نور طبیعی به واسطه ی پنجره های طاقی در طول روز به فضاهای داخلی در سطوح پایین تر این دفتر می تابد. سه پنجره تمام قد در نمای اصلی و وجود سطوح شفاف در کف و دیوارها، عبور نور طبیعی به تمامی بخش ها حتی سطح زیر زمین را آسان می کند. در واقع باید گفت که امکان حضور نور طبیعی در این دفترکار کمک بزرگی به حفظ انرژی برق داشته است. رفاه محیط زیست با ادغام کلیه تاسیسات فنی، سیستم های گرمایشی، تهویه مطبوع و برق، کنترل شده توسط یک دامنه داخلی و همچنین روشنایی تضمین می شود.
در ادامه خط معمار شما را به دیدن سایر تصاویر این پروژه دعوت می نماید.
در این بخش از خط معمار به شرح پروژه ی دکوراسیون دفترکار معماری پرداختیم.
تحریریه خط معمار
نگارنده: مینا مقدم
شرکت معماری آوگون
منبع: Archilovers
تعداد بازدید: 244