آرک دیلی: بررسی آثار برنده جایزه پریتزکر ۲۰۱۶، الخاندرو آراونا در ۱۵ تصویر
آرک دیلی: بررسی آثار برنده جایزه پریتزکر ۲۰۱۶، الخاندرو آراونا در ۱۵ تصویر
الخاندرو آراونا یکی از جوان ترین معمارانی است که موفق به دریافت جایزه مشهور پریتزکر شده است. این معماری شیلیایی در سال ۲۰۱۶ از سوی بنیاد پریتزکر، به عنوان کاندیدای کسب این جایزه معرفی و در نهایت موفق به دریافت آن گردید. الخاندرو سال ۱۹۶۷ در شهر سانتیاگوی شیلی می باشد. به عبارت دیگرد زمان کسب جایزه، این معمار ۴۹ سال سن داشته است.
همچنین این معمار در سال ۲۰۱۶، به عنوان گرداننده و مدیر بینال ونیز ۲۰۱۶ انتخاب گردید. وب سایت آرک دیلی، در مطلبی به بررسی آثار شاخص و ممتاز این معمار با عنوان "بررسی آثار برنده جایزه پریتزکر ۲۰۱۶ در قالب ۱۶ تصویر" پرداخته است. از آنجایی که بررسی آثار یکی از جوانترین برندگان پریتزکر می تواند برای شما هم جذاب باشد، در این مطلب به معرفی این آثار پرداخته ایم.
به نقل از ویکی پدیای پارسی، جایزه معماری پریتزکرر (Pritzker Architecture Prize) جایزهای است که هرساله از سوی بنیاد هایت به یک معمار زنده داده میشود. این جایزه که در سال ۱۹۷۹ از سوی جی آرتور پریتزکر (Jay Arthur Pritzker) پایه گذاشته شده و توسط خانواده پریتزکر مدیریت میشود، برترین جایزه معماری در جهان به شمار میآید. جایزه پریتزکر مانند جایزهٔ نوبل در معماری محسوب میشود. برندهٔ این جایزه ۱۰۰٬۰۰۰ دلار آمریکا، یک گواهی استناد و از سال ۱۹۸۷ به بعد یک مدال برنز با طراحی لوئیس سالیوان، نیز دریافت میکند که روی آن به زبان لاتین سه کلمه دوام, ابزار و زیبایی به زبان لاتین حک شدهاست. برای کسب اطلاعات بیشتر، اینجا کلیک کنید.
برای بررسی آثار شاخص این معمار، با خط معمار همراه باشید.
مدرسه Ayélen – سال ۲۰۱۵
Children's Bicentennial پارک – سال ۲۰۱۲
مرکز فرهنگی Constitución – سال ۲۰۱۵
ساحتمان Las Cruces Lookout Point – سال ۲۰۱۰
مدرسه ریاضیات – سال ۱۹۹۹
دانشکده پزشکی UC – سال ۲۰۰۴
دانشگاه Novartis – در حال احداث
ساختمان Quinta Monroy – سال ۲۰۰۳
دانشگاه St Edward – سال ۲۰۰۸
ویلاهای Verde Housing – سال ۲۰۱۰
کابین زمستانی – سال ۲۰۱۵
مرکز نوآوری های UC – سال ۲۰۱۴
در این مطلب، به بررسی برنده جایزه پریتزکر در سال ۲۰۱۶ پرداختیم. معمار نسبتا جوان شیلیایی الخاندرو آراونا. اگر در رابطه با ساختمان های کار شده توسط این معمار، ایده یا نظر متفاوتی در ذهن دارید، می توانید از طریق بخش زیر نظرات خود را با ما و سایر معماران در میان بگذاریذ.
تحریریه خط معمار
منبع: ArchDaily
تعداد بازدید: 1,086