طراحی داخلی رستوران چوجی، استودیو معماری آدمون، تهران
طراحی داخلی رستوران چوجی، استودیو معماری آدمون، تهران –
معماری: استدیو معماری آدمون
موقعیت: ایران، تهران
معماران مسئول: شبیر موسوی، امیررضا فاضل، مهدی کلاهی
مساحت: ۲۰۰ مترمربع
سال: ۱۳۹۵
عکاسی: پرهام تقی اف، مهدی کلاهی
تیم طراحی: مسعود الماسی،زهره باغ جری، نیوشا قاسمی، رامتین حق نظر، مرجان رفیقی، بیتا لطیفی، روشنک فتحی
طراحی داخلی رستوران چوجی، یکی دیگر از پروژه های استودیو معماری آدمون است که در منطقه ی گیشا در غرب تهران کار شده است. چوب، شاخص ترین متریالی است که در معماری این رستوران به کار گرفته شده است. استفاده از چوب روی سقف رستوران به صورت پارامتریک، روی دیوارها، بخش رسپشن رستوران و … در تصاویر مشخص است. جداسازی فضاهای مختلف در رستوران یعنی فضاسازی ها نیز به وسیله ی چوب صورت گرفته است و از چوب به صورت مشبکه ای به عنوان حائل یا جدا کننده استفاده شده است.
در ادامه دعوت می کنیم تصاویر طراحی داخلی رستوران چوجی، پلان ها، دیاگرام ها و … را مشاهده نمایید.
تحریریه خط معمار
شرکت معماری آوگون
منبع: https://archline.ir – Archdaily
تعداد بازدید: 3,564