بازسازی و طراحی داخلی رستوران

بازسازی و طراحی داخلی رستوران

ایجاد محیطی دنج و صمیمانه برای رستوران

خط معمار در این بخش نمونه ای فوق العاده ای از بازسازی و طراحی داخلی رستوران را برای شما ارائه خواهد داد. صاحب این پروژه که یک رستوران دار با تجربه ای بود، چالشی را برای طراحان ایجاد کرد. وی می خواست تا بدون متوقف ساختن فعالیتش، بازسازی و طراحی داخلی رستوران خود را نیز پیش برده و بدون تعطیل شدن آن را به مکان جدید خود انتقال دهد. خواسته ی وی این بود که یک روز عصر درِ رستوران فعلی خود را بسته و روز بعد در مکانی کاملاً جدید فعالیت خود را آغاز کند. این تغییر و بازسازی باید در کوتاه ترین زمان ممکن انجام می شد و علاوه بر این بودجه محدود بود، بنابراین از همان ابتدا استفاده مجدد از مواد کلیدواژه اصلی محسوب می شد.

ملک جدید قبلاً نیز دارای کاربری رستوران بود. این موضوع طراحان را ایجاد از تغییرات عمده در طرح نجات داد و در برخی از محیط ها فقط تغییرات جزئی انجام شد. آشپزخانه رستوران کاملاً بازسازی شد. اکنون نیازهای کارکنان را در تهیه منوی کاملاً جدید برآورده می کند.

در سالن غذاخوری، کانتربار به منظور دستیابی به سیالیت و گردش بیشتر تغییر مکان داد. مکان بهبود یافته آن در امتداد دیوار سمت راست رستوران، زیر فضای خالی ایجاد شده توسط سقفی دوبل، قرار گرفت. این منطقه با افزودن یک قفسه فلزی سفارشی که روبه سمت دیوار بالایی حرکت می کند، به عنوان نقطه ی کانونی این بخش توجه مخاطب را به خود جلب کند.

درخت موجود در سالن، به طور رسمی فضای جانبی را تقسیم کرده و به ورودی رستوران پیوند خورده است. ارتفاع دوبرابر درخت، عظمت و پیکره بندی حیاط داخلی را برجسته تر کرده و فضای استقبال کننده ای برای مشتریان ایجاد می کند. بر فراز این فضای گسترده، نرده جدیدی است که در مرز نیم طبقه قرار دارد و به دنبال تداعی زبان کلاسیک بالکن اسپانیایی است. طراحان میزهایی را روی پیاده رو قرار داده اند تا حیاط داخلی را با میدان عمومی همسایه ادغام کنند.

نمای این رستوران دوباره سازماندهی شد تا تمیزتر و بروزتر جلوه کند. طراحان بازشو ها را تا آنجا که ممکن بود گسترش داده، از یکپارچگی بیشتر داخلی و خارجی اطمینان حاصل کرده و همچنین امکان دید برای نیم طبقه را فراهم کردند. توجه ویژه ای به پوشش ها شد تا هر فضا هویت خاص خود را داشته باشد. به عنوان آخرین عنصر تزئینی، گیاهان طبیعی و مصنوعی را در نقاط مختلف اضافه کردند که حس طبیعی را به کل فضا می بخشد.

این رستوران پس از سه روز و نیم در آدرس جدید خود افتتاح شد و برای سرو شام کاملاً زمان بندی شده بود. طراحان زمان‌بندی اولیه مشتری را برآورده نکرده، اما با توجه به استفاده مجدد از پوشش ها، تجهیزات، اثاثه یا لوازم داخلی و مبلمان فضای قبلی، نتیجه را کاملاً قابل توجه می‌دانستند.

در ادامه خط معمار شما را به دید سایر تصاویر بازسازی و طراحی داخلی رستوران دعوت می نماید.

بازسازی و طراحی داخلی رستوران

ایجاد محیطی دنج و صمیمانه برای رستوران

بازسازی و طراحی داخلی رستوران

ایجاد محیطی دنج و صمیمانه برای رستوران

بازسازی و طراحی داخلی رستوران

ایجاد محیطی دنج و صمیمانه برای رستوران

بازسازی و طراحی داخلی رستوران

ایجاد محیطی دنج و صمیمانه برای رستوران

بازسازی و طراحی داخلی رستوران

ایجاد محیطی دنج و صمیمانه برای رستوران

بازسازی و طراحی داخلی رستوران

ایجاد محیطی دنج و صمیمانه برای رستوران

بازسازی و طراحی داخلی رستوران

ایجاد محیطی دنج و صمیمانه برای رستوران

بازسازی و طراحی داخلی رستوران

ایجاد محیطی دنج و صمیمانه برای رستوران

بازسازی و طراحی داخلی رستوران

ایجاد محیطی دنج و صمیمانه برای رستوران

بازسازی و طراحی داخلی رستوران

ایجاد محیطی دنج و صمیمانه برای رستوران

بازسازی و طراحی داخلی رستوران

ایجاد محیطی دنج و صمیمانه برای رستوران

بازسازی و طراحی داخلی رستوران

ایجاد محیطی دنج و صمیمانه برای رستوران

بازسازی و طراحی داخلی رستوران

ایجاد محیطی دنج و صمیمانه برای رستوران

بازسازی و طراحی داخلی رستوران

ایجاد محیطی دنج و صمیمانه برای رستوران

بازسازی و طراحی داخلی رستوران

ایجاد محیطی دنج و صمیمانه برای رستوران

بازسازی و طراحی داخلی رستوران

ایجاد محیطی دنج و صمیمانه برای رستوران

بازسازی و طراحی داخلی رستوران

ایجاد محیطی دنج و صمیمانه برای رستوران

پلان ها، دیاگرام، سکشن و غیره.

تحریریه خط معمار

نگارنده: مینا مقدم

شرکت معماری آوگون

منبع: Archdaily

 

تعداد بازدید: 290

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *