طراحی و دیزاین دفترکار برای شرکت VF،نمونه ای خلاقانه از استودیو Rapt

طراحی و دیزاین دفترکار

طراحی و دکوراسیون خلاقانه و پویا برای دفترکار VF

در این بخش خط معمار با معرفی نمونه ای از طراحی و دیزاین دفترکار از Rapt Studio همراه کاربرانش می باشد. اگر دنبال کننده خط معمار هستید، قطعا نمونه کارهای دیگر این دفتر معماری را که در بخش های گذشته به شتراک گذاشتیم را دیده اید. استودیو Rapt  سال هاست که به طور تخصصی به طراحی و دکوراسیون اداری می پردازد و پروژه های بی نظیری را از خود به جا گذاشته است. این استودیو اخیراً دفتر مرکزی جدید VF Corporation را در دنور، کلرادو تکمیل کرده است. شرکت VF با ماموریت تقویت سبک زندگی فعال و پایدار برای بهبود مردم و کره زمین، مجموعه متنوعی از برندهای جهانی است. دفتر مرکزی جدید آن ها در ده طبقه، چندین مورد از آن برندها را زیر یک سقف گرد هم می آورد و در عین حال به هر یک از آنها اجازه می دهد تا فردیت و بیان خود را حفظ کنند.

همانطور که استودیو Rapt تشریح می کند، تیم طراحی تلاش کرد تا برندها را با رهبری دفتر مرکزی در یک ساختار پایدار گرد هم آورد. نتیجه یک ساختمان پلاتینیوم LEED شد که برای نشان دادن مرحله بعدی در تاریخ ۱۲۰ ساله شرکت ساخته شده است. این استودیو بیش از هر چیزی بر فرهنگ شرکت تمرکز کرد تا فضایی را طراحی کند که سطوح جدیدی از همکاری و تعامل متقابل بین برندها را در حین رشد بین المللی خود دعوت کند.

مدیر عامل و مدیر ارشد خلاق استودیو Rapt خاطرنشان کرد: “کشف آن ها عمیقاً به شخصیت گروه ها و نحوه انطباق آن ها با هدف سازمان می پردازد. طراحان بر نحوه حمایت یک شرکت از نیروی کار خود تمرکز می کند و فشار بزرگ آن ها توسعه فضاها بود. جایی که افراد از برندهای مختلف گرد هم می آیند و بهترین شیوه ها را به اشتراک می گذارند.”

این تیم با کاوش بیشتر در طراحی، پله های مرکزی ایجاد کردند که طبقات جداگانه را به هم متصل می کنند و به عنوان ستون ساختاری و پرانرژی فضا عمل می کنند. “از طبقه همکف شروع می شود و به دهم ختم می شود، گردش عمودی به موازات سفر از کوهپایه های سرسبز و کم ارتفاع به یک قله کوه خشک است. لابی فراگیر دارای پس زمینه ای از زمین با ارتفاع دوبرابر است، در حالی که تخته سنگ های یک معدن محلی در آن قرار دارند. ” فضای داخلی همچنین دارای رنگ های سبز عمیق، قهوه ای و زرد است که فضا را نقطه گذاری می کند و با بالا رفتن به سمت طبقات بالا به خاکستری سیاه و متالیک تبدیل می شود. وسایل، پوشش مناطق مختلف و بافت ها برای منعکس‌ کردن صعود بین مناطق ارتفاعی به درستی انتخاب شده اند و با پالت رنگی طبیعی مانند سنگ، چوب و سنگ بیش تر منعکس می شوند.

با حرکت از پایه ساختمان، لابی طبقه همکف به روی عموم باز می شود و بازدیدکنندگان را به تجربه حضور در VF از نزدیک دعوت می کند. یک پله مارپیچی نماهای متنوعی از فضا را به واسطه یک صفحه دیجیتال دو سطحی ارائه می دهد، در حالی که نمایشگرهای دیجیتال تعاملی روی زمین به فشار و لمس توسط کاربران پاسخ می دهند. همچنین یک سالن بدنسازی شامل یک دیوار صخره نوردی، یک دیوار کوهنوردی دو طبقه و یک اتاقک است که در آن افراد می توانند برای صعود در ارتفاعات تمرین کنند. با حرکت به سمت خارج از حلقه اصلی ترافیک، به فضاهایی متصل می شوند که برای حفظ حریم خصوصی و تمرکز طراحی شده اند. دفتر مرکزی جدید برای حمایت از نیروی کار ماجراجو که “با نام تجاری VF از درون به بیرون زندگی می کنند” با دادن فضاها و ابزارهایی برای پیشبرد شرکت جهانی به آن ها ساخته شده است.

در ادامه خط معمار شما را به دیدن سایر تصاویر طراحی و دیزاین دفترکار دعوت می نماید.

طراحی و دیزاین دفترکار

طراحی و دکوراسیون خلاقانه و پویا برای دفترکار VF

طراحی و دیزاین دفترکار

طراحی و دکوراسیون خلاقانه و پویا برای دفترکار VF

طراحی و دیزاین دفترکار

طراحی و دکوراسیون خلاقانه و پویا برای دفترکار VF

طراحی و دیزاین دفترکار

طراحی و دکوراسیون خلاقانه و پویا برای دفترکار VF

طراحی و دیزاین دفترکار

طراحی و دکوراسیون خلاقانه و پویا برای دفترکار VF

طراحی و دیزاین دفترکار

طراحی و دکوراسیون خلاقانه و پویا برای دفترکار VF

طراحی و دیزاین دفترکار

طراحی و دکوراسیون خلاقانه و پویا برای دفترکار VF

تحریریه خط معمار

نگارنده: مینا مقدم

شرکت معماری آوگون

منبع: Archdaily

تعداد بازدید: 120

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *