طراحی دکوراسیون رستوران سان لیو ،محمد کانی سواران

طراحی دکوراسیون رستوران سان لیو

تصاویر طراحی داخلی رستوران سان لیو

معماری: گروه معماری کانی سواران

معمار مسئول: محمد کانی سواران

موقعیت: ایران، تهران، پاسداران

مساحت: ۱۰۰ مترمربع

ناظر: رضا عباسی

تأسیسات الکتریکی: امین مالکی

تأسیسات مکانیک: قاسم عباسی

گرافیست: گل نسا متحد

سال: ۱۳۹۴

شرح پروژه

در این بخش خط معمار قصد دارد تا شما عزیزان را با یکی از نمونه پروژه های اجرا شده توسط گروه معماری کانی سواران آشنا سازد. این پروژه شامل طراحی دکوراسیون رستوران سان لیو می باشد که در خیابان پایدار فرد در منطقه ی پاسداران تهران قرار گرفته است. طراحان پس از بازدید اولیه پروژه و تهیه نقشه های موجود، ساختمان را ارزیابی کرده و با توجه به آن الویت اجرا به واسطه ی ایجاد یک سازه ی مناسب جهت به سازی مقاومت ساختمان حاضر شکل گرفت.

رستوران حاضر علاوه بر ارائه ی منوی غذاهای ایرانی، غذاهای فرنگی را نیز در منوی خود جای داده است. به عبارتی می توان گفت این رستوران ترکیبی از غذای ایرانی و فرنگی با محوریت غذای سالم می باشد. با توجه به این موضوع، طراحان در پروسه ی طراحی تصمیم گرفتند تا معماری فضا، متناسب برای یک پارادوکس از پیش تعیین شده صورت پذیرد، به گونه ای که معماری گرایشی جهت دار نداشته، اما تأثیر محیط در آن نمایش داده شود.

با توجه به چنین تصمیم گیری، طراحان به طور مجدد از محل پروژه بازدید کرده و پس از بررسی های مجدد و شناسایی شاخصه های محیط و عوامل مؤثر در بافت آن، به رویکرد جدیدی در یک پروسه‌ی معماری دست یافتند که شامل این موارد می باشد: طراحی با آنالیز نیروهای محیط. از این رو تیم طراحی تصمیم گرفتند تا نیروها یا اتمسفر موجود در محیط را به فضا وارد کرده و از تأثیر این نیروها بر بنا، ساختار و چینش فضای خود را به دست آورند.

بافت دیوارها، فرم اسکلت چراغ ها و میزها برگرفته از تأثیر نیروها شکل گرفته و با خروج مجدد نیرو‌ها و تقابل در بخش ورودی، موجب شکل گیری سر‌در رستوران شد. در ادامه با توجه به عواملی که توضیح دادیم و متأثر از موقعیت بنا، متریال عمده‌ی فضا آجر انتخاب شد. در نتیجه طراح جهت حفظ پارادوکس موجود و هدف اصلی رستوران (ارائه‌ی غذای طبیعی و سلامت)، فیلتری سیاه و سفید به صورت فرضی در قسمت ورودی رستوران قرار داده و  تصمیم بر آنشد تا هر‌آنچه که وارد رستوران می‌شود، از این فیلتر عبور کرده و متأثر از آن باشد. تنها عاملی که موفق به غلبه بر فیلتر سیاه و سفید می‌گردد، طبیعت است که فیلتر نمی تواند بر آن تأثیر گذارد.

در ادامه خط معمار شما را به دیدن سایر تصاویر دعوت می نماید.

طراحی دکوراسیون رستوران سان لیو

تصاویر طراحی داخلی رستوران سان لیو

طراحی دکوراسیون رستوران سان لیو

تصاویر طراحی داخلی رستوران سان لیو

طراحی دکوراسیون رستوران سان لیو

تصاویر طراحی داخلی رستوران سان لیو

طراحی دکوراسیون رستوران سان لیو

تصاویر طراحی داخلی رستوران سان لیو

طراحی دکوراسیون رستوران سان لیو

تصاویر طراحی داخلی رستوران سان لیو

طراحی دکوراسیون رستوران سان لیو

تصاویر طراحی داخلی رستوران سان لیو

طراحی دکوراسیون رستوران سان لیو

تصاویر طراحی داخلی رستوران سان لیو

طراحی دکوراسیون رستوران سان لیو

تصاویر طراحی داخلی رستوران سان لیو

طراحی دکوراسیون رستوران سان لیو

تصاویر طراحی داخلی رستوران سان لیو

طراحی دکوراسیون رستوران سان لیو

تصاویر طراحی داخلی رستوران سان لیو

طراحی دکوراسیون رستوران سان لیو

تصاویر طراحی داخلی رستوران سان لیو

طراحی دکوراسیون رستوران سان لیو

تصاویر طراحی داخلی رستوران سان لیو

طراحی دکوراسیون رستوران سان لیو

تصاویر طراحی داخلی رستوران سان لیو

پلان ها، دیاگرام، سکشن و غیره.

در این بخش به شرح طراحی دکوراسیون رستوران سان لیو پرداختیم.

تحریریه خط معمار

نگارنده: مینا مقدم

منبع: Aoapedia.ir

اقتباسی از دانشنامه هنرمعماری

تعداد بازدید: 396

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *