طراحی داخلی رستوران مدرن با حفظ و احترام به فضاهای گذشته
پروژه طراحی داخلی رستوران مدرن، بازسازی و گسترش طبقه دوم یک ساختمان دهه ۱۹۵۰، در فضای داخلی Minas Gerais، برزیل، با هدف تبدیل یک اقامتگاه قدیمی به یک رستوران است. معماری توسط بینامتنی پروژه انتقادی هدایت می شد، جستجو برای راه حل های معاصر و ترتیبات زمانی-مکانی که در عین حال به گذشته احترام می گذارد. در ادامه به شرح طراحی داخلی این رستوران می پردازیم.
بازسازی با حفظ ارزش ها
بافت شهری تلفیقی که پروژه در آن گنجانده شده است، نه تنها راهبردهای طراحی را هدایت می کند، بلکه نگاهی حساس به منطقه ای که در مرکز شهر کمتر مورد توجه است، هدایت می کند. املاک قدیمی نه تنها به دلیل فرسودگی زمان بلکه عمدتاً به دلیل استفاده نادرست مستاجران قدیمی کاملاً خراب شده بودند. این پروژه در پی آن بود که با فضاها و سطوح موجود با احترام برخورد کند و به ساخت و ساز و عناصر اصلی آن ارزش قائل شود و آنها را تا حد امکان بالا ببرد.
با ۲۱۰ متر مربع، جما بار در یک سالن داخلی بزرگ سازماندهی شده است، با یک پیشخوان مخصوص کوکتل ها در مرکز، که شکل آن با ایده یک تخم مرغ تازه باز شده بازی می کند که به سمت لبه های خانه پخش می شود و با راهروی کنجکاو روبرو می شود. ، حیاط خلوت، آشپزخانه، سفید کننده و میزهای فضای باز. پالت مواد گسترده است، تضادهای نرم و ظریفی را در سراسر مجموعه ایجاد می کند. آجرهای ظاهری با رنگ سفید، دیوارهای منظم، نقاشی های محلی حفظ شده و کفپوش چوبی اصلی، سالن اصلی را طراحی می کنند.
پیشخوان، عنصر اصلی پروژه، لوله های پی وی سی به رنگ آبی، چوب پوشیده شده با فایبرگلاس، انحنای نرم و ارگانیک را بهبود می بخشد، و در آخر، فلزکاری قطعه را کامل می کند. ایده وارونگی مقادیر بود، با شمارنده به عنوان مطلوب ترین قسمت نوار. انتقال فضا از فضای داخلی به فضای باز از طریق پالت رنگ و نور انجام می شود و به دنبال یک هدف واحد است: تحریک حواس. طراحان به دنبال سایه دقیق کاشی موجود بوده و آن را روی تمام دیوارها و سقف ها اعمال کرده اند.
حیاط خلوت یک آشپزخانه، منطقه شستشو، اتاق رختشویی، محوطه کارکنان، حمام، سفید کننده و یک سالن استراحت در فضای باز را سازماندهی می کند. رستوران Gema با هدف فعالیت تقریباً ۲۴ ساعته ایجاد شد. این یک رستوران، بار، و کلوپ شبانه در آخر هفته ها است.
تصاویر
در ادامه خط معمار شما را به دیدن سایر تصاویر از پروژه طراحی داخلی رستوران مدرن با حفظ و احترام به فضاهای گذشته دعوت می نماید.
پلان ها، دیاگرام، سکشن و غیره.
تحریریه خط معمار
نگارنده: ماریه عطایی
منبع: homeworlddesign
تعداد بازدید: 152