بازسازی و طراحی رستوران
در این بخش از خط معمار با معرفی نمونه ای دیگر از بازسازی و طراحی رستوران همراه کاربران عزیز و گرامی هستیم. امروزه رستوران ها و کافی شاپ ها تنها محیطی برای سرو غذا نیستند، بلکه فضایی برای گردهم آمدن اعضای خانواده و دوستان برای گذراندن اوقات فراغت تبدیل شده اند. از این رو نوع طراحی و دکوراسیون داخلی زستوران و ایجاد محیطی دنج، راحت و صمیمانه برای مشتریان در درجه اول اهمیت قرار میگیرد. به عبارتی می توان گفت که نوع طراحی و چیدمان و در نهایت زیبایی بصری رستوران شما در جذب مشتری نقشی اساسی دارد. در پروژه ی حاضر نیز چنین می باشد. طراحان با بهره گرفتن مهارت و خلاقیتشان فضایی متفاوت برای این رستوران ایجاد کرده اند. اکنون در ادامه به شرح این پروژه می پردازیم. این رستوران با نام Hiba یک رستوران دنج و صمیمانه ای است که برای ظرفیتی حدود ۴۰ نفر از طراحی شده، فضایی بدون پارتیشن بین آشپزخانه و سالن اصلی رستوران.
پس از ورود از درب رستوران تغییر و تحت تأثیر قرار گرفتن به تدریج انجام می شود. مشتری پس از گذر از درب وارد یک راهرو قوسی شکل می شود و در کنار یک پارتیشن حفره دار که نگاهی اجمالی به آشپزخانه فعال دارد، از آن عبور می کند. پس از قدم زدن در سالن، کل فضای رستوران در معرض دید قرار می گیرد. الهام بخش پارتیشن از پارتیشن های سنتی در جهان عرب (“مشربیه”) می آید که امکان جداسازی جزئی فضاها را فراهم می کند و در عین حال ارتباط چشمی بین آنها حفظ می شود. این پارتیشن از یک شبکه مستطیل شکل ساخته شده است، برخی باز و برخی بسته، ایجاد تنش بین پنهان و قابل مشاهده است. همین عنصر همچنین نمای رستوران را به بیرون نمایان می کند و مرجعی بیرونی از مکان ایجاد می کند. یک تماس چشمی ضمنی بین درون و بیرون، فیلتر ملایم نور و بازی نور و سایه در بعد از ظهر وجود دارد.
مواد اولیه بر اساس مواد طبیعی است، شبیه به مواد اولیه محلی که ظروفی را تشکیل می دهند که در محل سرو می شوند و در مقابل غذاخوری ها در آشپزخانه اوپن تهیه می شوند. چوب بلوط طبیعی برای مبلمان، پارتیشن ها و سقف ها استفاده می شود و قسمت پخت و پز را قاب می کند. بتن، عمیقا جلا داده شده به گونه ای که سنگدانه های آن را آشکار می کند، برای کف استفاده می شود، و بتن برای رنگ آمیزی عناصر نرم اضافی مانند سقف گرد و نیمکت منحنی استفاده می شود. جزایر سنگ گرانیت طبیعی با برش خشن یا پرداخت عمیق از فضای آشپزی خارج شده و در فضا تعبیه شده و ارتباط فیزیکی بین فضای قاب دار و کم آشپزخانه و سالن غذاخوری ایجاد می کند. جزایر مورد استفاده برای کار بعداً تبدیل به میزهای مرکزی می شوند که برای غذاخوری و سرو استفاده می شود. نوار غیر متعارف است و به عنوان یک “نوار معکوس” عمل می کند که با نجاری محیطی که دیوارهای فضا را احاطه کرده است، یکپارچه شده است. تثبیت نوشیدنیها، مانند تمام عملیاتهای پخت و پز و میزبانی، در مقابل غذاخوری ها انجام میشود، زیرا کارکنان در فضایی آزادانه بین میزها، جزایر سنگی، بار و آشپزخانه اوپن و یک آشپزخانه پشت بسته که برای آماده سازی استفاده می شود، حرکت می کنند. این رستوران به عنوان یک فضای مهمان نواز و محیطی شبیه به خانه عمل می کند، جایی که ادغام متریال تصفیه شده و صیقلی با خام و طبیعی، به روش پخت و پز در رستوران اشاره دارد و آن را در بازسازی و طراحی رستوران طنین انداز می کند.
در ادامه خط معمار شما را به دیدن سایر تصاویر دعوت می نماید.
تحریریه خط معمار
نگارنده: مینا مقدم
شرکت معماری آوگون
منبع: Archilovers
تعداد بازدید: 244