طراحی رستورانی رویایی با عناصر طبیعت
طراحی رستورانی رویایی با عناصر طبیعت
معماری: استودیو MF
موقعیت: sao paulo، برزیل
مساحت: ۲۰۰ مترمربع
سال: ۲۰۱۸
عکاس: Felipo Araujo
استفاده از سبز در فضا چیزی است، ضروری، که ما همیشه از آن استفاده می کنیم، این رنگ به محیط زیست، زندگی می بخشد. بر مبنای این اصل، ما رستورانی را طراحی کردیم که فضای بیرون و درونش، از طریق فضای باز، دسترسی به نور طبیعی و تهویه مناسب و استفاده از گیاهان طبیعی در فضای داخلی آن، تکمیل می شود.خطوط مستقیم، حجم های کوچک، سطح های طولانی و به علاوه متریال طبیعی مانند چوب، بتن و سنگ از عناصر به کار رفته در این پروژه هستند. چوب کاری برجسته و خوش طرح در کاربرد رستوران به عنوان بخشی از دکوراسیون است که همیشه به جزئیات مواد، مبلمان و بافت فکر می کند. یک دکوراسیون گرم و خنثی که محیطی منحصر به فردی را در میان پروژه های مشابه را مطرح می کند. وقتی که شما وارد محیط می شوید، عطر دلپذیر فضا شما را فرا می گیرد. در فضای داخل شما گیاهان طبیعی را مشاهده می کنید که علاوه بر دلچسب بودن حسی از طبیعت را به مشتری القا می کند.استفاده از گیاهان و رنگ سبز آنها در کنار عناصر چوبی به خوبی کنار هم قرار گرفته و فضای دنج و آرامی را بوجود آورده است. اشتها را برمی انگیزد و شما به سرعت فکر می کنید که الان باید چیزی بخورید! در نهایت این پروژه با ویژگی های طبیعی اش ما را به حس زندگی فرا می خواند.
در ادامه با خط معمار همراه باشید.
پلان ها، دیاگرام، سکشن و غیره.
تحریریه خط معمار
مترجم: مینامقدم
شرکت معماری آوگون
منبع: archdaily
تعداد بازدید: 1,307