طراحی داخلی کافی شاپ و رستوران TRIPIC
طراحی داخلی کافی شاپ و رستوران
در این بخش قصد داریم نگاهی به طراحی و دکوراسیون کافی شاپ و رستورانی در شهر Xativa از کشور اسپانیا بیاندازیم که پس از ۳۰ سال طراحی مجدد و بازسازی شده است. دیزاین این رستوران توسط گروه معماری اسپانیایی estudi{H}ac انجام شده است. این رستوران در حدود ۳۰۰ مترمربع مساحت دارد.
در طراحی و تقسیم بندی فضاهای رستوران و کافی شاپ، این رستوران به سه قسمت اصلی تقسیم بندی شده است. قسمت اول، فضای تراس مانند در گوشه ای رستوران، قسمت دوم فضای بار و قسمت سوم فضای اختصاصی رستوران و محل سرو غذا می باشد. قرار ملاقات های کاری و صبحانه خوری در محل تراس انجام می شود که فضایی است که برای همین ماهیت یعنی نشست های کوتاه و یا حتی سریع طراحی شده است.
در بخش اصلی رستوران، از برخی المان های مرتبط با فرهنگ شهر استفاده شده است. همچنین تابلوی چوبی با طرح لوزی های هم مرکز، سرتاسر دیوار را دور زده است.
تحریریه خط معمار
منبع: https://archline.ir – RetailDesignBlog
تعداد بازدید: 2,428