طراحی داخلی رستوران مدرن با تمرکز بر متریال چوب
طراحی داخلی رستوران مدرن با تمرکز بر متریال چوب
معماری: دفتر معماری PROMONTORIO
موقعیت: پرتغال، لیسبون
متراژ: ۱۲۰ مترمربع
سال: ۲۰۱۵
در این قسمت با همراهی شما کاربران گرامی خط معمار، قصد داریم سری به طراحی داخلی رستوران ژاپنی در قلب شهر لسیبون بیاندازیم. این رستوران Go juu نام دارد و غذای ژاپنی در آن سرو می شود.
نه اینکه رستوران بطور کامل با اصول معماری ژاپنی و به شکل رستوران های ژاپنی طراحی و اجرا شده باشید، بلکه، سعی معمار بر این بوده است که اقتباس درستی از سبک ژاپنی داشته باشد و آن را با سبک مدرن و طبع مردم لیسبون همراه نماید. بنابراین متریالی نظیر چوب، به عنوان یک متریال اصلی مورد استفاده قرار گرفته است. چه برای طراحی رستوران و چه دکوراسیون آن. که در نهایت باید ای رستوران را ترکیبی از سبک های مدرن و ژاپنی دانست. در این رستوران بخش هایی دیگر نظیر بار و … وجود دارد که طراحی یکپارچه ای با سایر بخش های رستوران دارند. در ادامه دعوت می کنیم تصاویر این رستوران ۱۲۰ مترمربعی را مشاهده نمایید. در انتها نیز، پلان و … برای درک بهتر از فضا قرار داده شده است.
پلان، دیاگرام، سکشن و …
تحریریه خط معمار
شرکت معماری آوگون
منبع: http://archline.ir – Archdaily
تعداد بازدید: 975