طراحی داخلی اپل استور آی تک، آتلیه معماری فیروزمندان

طراحی داخلی اپل استور

طراحی و دکوراسیون داخلی فروشگاه اپل

معماری: آتلیه معماری فیروزمندان

معمار مسئول: احسان فیروزمندان

موقعیت: ایران، فارس

مساحت زیربنا: ۱۶۰ مترمربع

گرافیک: عبدالحمید عالی حسینی

سال آغاز پروژه: ۱۳۹۸

سال اتمام پروژه: ۱۳۹۹

عکاس: احسان فیروزمندان

شرح پروژه

پروژه ی حاضر که شامل طراحی داخلی اپل استور آی تک می باشد، در یک ساختمانی سه طبقه قرار دارد که در نبش یکی از محورهای اصلی شهر جدید لار قرار گرفته است و همانطور که طراح اشاره می کند، این تنها بنای تجاری سه طبقه‌ در این محور می‌ باشد. کارفرمای پروژه بعد سال ها فعالیت خود در این زمینه (حدود۸ سال) تصمیم گرفته تا فعالیتش خود را گسترش دهد و با توجه به نیازهای خود این ساختمان را برای احداث فروشگاه جدید خود انتخاب کرده بود.

موقعیت قرارگیری ساختمان فروشگاه به گونه ای است که عمقش کم بوده ولی در عوض دارای ویترینی عریض می باشد. وسعت عرض ویترین باعث شده تا عابران سواره و پیاده بسادگی بتوانند کل فروشگاه را مشاهده نمایند. اهمیت این موضوع به اندازه ای است که حل آن در دید و چشم انداز شهری و به علاوه دست یابی به الگویی استاندارد و همگام با تکنولوژی مورد نظر در فضای داخلی بطوری که کارفرما قادر باشد در آینده، در دیگر شعب خود نیز آن را تکرار نماید، از چالش ­‌های پیش روی طراح در طراحی داخلی به­ شمار می­ رفت.

جهت دستیابی به الگوی مورد نظر و حداکثر برقراری تعاملات اجتماعی بیشتر میان فروشنده و مشتریان؛ طبقه ی همکف، شوروم اصلی، طبقه ی اول شامل بخش لوازم جانبی و تعمیرات تخصصی و طبقه ی دوم به بخش اداری و تولید محتوا اختصاص داده شد. علاوه بر موارد مذکور جهت ایجاد حداکثر خوانایی و جلوگیری از شلوغی، از ترکیب رنگ خاکستری (ام دی اف طرح استیل) به­ عنوان رنگ­ اصلی زمینه ی فروشگاه، میزها با ام ­دی ­اف طرح چوب (ام­ دی‌ ­اف روکش طبیعی چوب) در تمامی طبقات و سرامیک‌ های خاکستری رنگ در کف و بدنه، جهت حفظ هماهنگی کل مجموعه استفاده شد.

طراح برای سهولت در سازماندهی محصولات و خرید مشتریان، در طراحی دکور تقسیم بندی فضا را منطبق با هرکالا انجام داد و در مرکز فروشگاه، میز لایو، جهت تست و نمایش محصولات جدید و همچنین مشاوره‌ی خرید اختصاص داد. در این بخش صندلی­ ها آن به شکلی ایده ­آل، در تطابق بیشتر با فضا­­، طراحی و ساخته شده  و در پاسخ به روشنایی مجموعه، نورهای متمرکزی به منظور نورپردازی شاخص محصولات و نور گسترده جهت کنترل سایه­ ها و تامین نور کلی محیط در مرکز و قرینه میز لایو، تامین شد.

در ادامه خط معمار شما را به دیدن سایر تصاویر طراحی داخلی اپل استور آی تک دعوت می نماید.

طراحی داخلی اپل استور

طراحی و دکوراسیون داخلی فروشگاه اپل

طراحی داخلی اپل استور

طراحی و دکوراسیون داخلی فروشگاه اپل

طراحی داخلی اپل استور

طراحی و دکوراسیون داخلی فروشگاه اپل

طراحی داخلی اپل استور

طراحی و دکوراسیون داخلی فروشگاه اپل

طراحی داخلی اپل استور

طراحی و دکوراسیون داخلی فروشگاه اپل

طراحی داخلی اپل استور

طراحی و دکوراسیون داخلی فروشگاه اپل

طراحی داخلی اپل استور

طراحی و دکوراسیون داخلی فروشگاه اپل

طراحی داخلی اپل استور

طراحی و دکوراسیون داخلی فروشگاه اپل

 

طراحی داخلی اپل استور

طراحی و دکوراسیون داخلی فروشگاه اپل

طراحی داخلی اپل استور

طراحی و دکوراسیون داخلی فروشگاه اپل

طراحی داخلی اپل استور

طراحی و دکوراسیون داخلی فروشگاه اپل

طراحی داخلی اپل استور

طراحی و دکوراسیون داخلی فروشگاه اپل

طراحی داخلی اپل استور

طراحی و دکوراسیون داخلی فروشگاه اپل

طراحی داخلی اپل استور

طراحی و دکوراسیون داخلی فروشگاه اپل

طراحی داخلی اپل استور

طراحی و دکوراسیون داخلی فروشگاه اپل

تصاویر پیش از بازسازی

پلان ها، دیاگرام، سکشن و غیره.

تحریریه خط معمار

نگارنده: مینا مقدم

منبع: Aoapedia.ir

اقتباسی از دانشنامه هنرمعماری

تعداد بازدید: 441

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *