استفاده از دیوار آجری در طراحی فروشگاه و کافه بستنی/شیرینی، بارسلونا
استفاده از دیوار آجری در طراحی فروشگاه و کافه بستنی/شیرینی، بارسلونا –
Takashi Ochiai یک سرآشپز معروف و سرشناس ژاپنی در شهر بارسلونا اسپانیا است. این سرآشپز، به تازگی فروشگاه، کافه، کلاس آموزشی و کارگاه شخصی خود را در شهر بارسلونا بازگشایی نموده است. طراحی داخلی این فضای چندمنظوره توسط گروه معماری اسپانیایی +o+a arquitectes صورت گرفته است که در این بخش مورد بررسی قرار گرفته است.
همانطور که اشاره شده، فضای پیش رو، یک فضای چند منظوره است. فضای فروشگاهی و کافه تریا، کلاس درس و یک کارگاه کوچک. همچنین لازم به ذکر است که فروشگاه دارای دو ورودی است که از طریق یک راهرو مستقیم به یکدیگر متصل اند.
سبک مورد استفاده در طراحی این فضا، سبک صنعتی است. وقتی تیم طراحی شروع به بررسی فضای پیشین برای بازسازی گرفتند. تصمیم بر این شد که دیوار آجری موجود در ساختمان حفظ شود تا سبک طراحی فضا به سبک صنعتی نزدیک گردد. همچنین سایر بخش های آجری که به فضا اضافه شدند، با آجر قبلی هماهنگ شدند. همچنین مبلمان چوبی با بدنه فلزی نیز به عنوان دکوراسیون در فضا مورد استفاده قرار گرفته است و دلیل این انتخاب، گرم تر و پرانرژی تر بودن فضاست.
اگر به تصاویر نگاهی بیاندازید. متوجه خواهید شد نورپردازی فضاهای مختلف نیز متفاوت است و سعی بر این بوده است تا با نورپردازی متفاوت، به فضاهای مختلف شخصیت داده شود.
در ادامه دعوت می کنیم تصاویر این فضای فروشگاهی، کارگاهی، آموزشی و تفریحی را مشاهده نمایید.
تحریریه خط معمار
شرکت طراحی داخلی آوگون
منبع: https://archline.ir – RetailDesignBlog
تعداد بازدید: 4,063