دیزاین بوم: نگاه به ۱۰ پروژه برتر معماری رستوران و کافی شاپ در سال ۲۰۱۶
دیزاین بوم: نگاه به ۱۰ پروژه برتر رستوران و کافی شاپ در سال ۲۰۱۶ –
وب سایت و مجله اینترنتی دیزاین بوم، هر ساله برترین پروژه های سال را منتشر می کند که بر اساس آماری است که از کاربران خود به دست می آورد. در پایان سال ۲۰۱۶ میلادی نیز به رسم چند سال گذشته، دیزاین بوم، برترین پروژه های سال را منتشر نموده است که ما در خط معمار، این پروژه ها را برای شما منتشر خواهیم کرد.
در این بخش، به ۱۰ پروژه برتر در زمینه معماری رستوران و کافی شاپ خواهیم پرداخت که در ادامه آن ها را مشاهده خواهید نمود:
THE DUCHESS, W HOTEL AMSTERDAM BY BARANOWITZ KRONENBERG
POTATO HEAD BY SOU FUJIMOTO
PHARMACY 2 AT NEWPORT STREET GALLERY BY DAMIEN HIRST
CHAIMIDUO FARMER’S MARKET AND RESTAURANT BY ZHAOYANG ARCHITECTS
PROTI PROUDU BISTRO BY MIMOSA ARCHITEKTI
NACRÉE RESTAURANT BY KENGO KUMA
KOÏ BY VINCENT COSTE
RESTAURANT 108 BY SPACE COPENHAGEN
NOGLU BY MATHIEU LEHANNEUR
VYTA SANTA MARGHERITA BY COLLIDANIELARCHITETTO
تحریریه خط معمار
منبع: http://archline.ir – DesignBoom
تعداد بازدید: 549