طراحی معماری ویلای خطی – آرتور امید آذری، جعفر لطف الهی

طراحی ویلا،نمای ویلا،طراحی نمای ویلا،معماری ساختمان ویلایی

طراحی معماری ویلای خطی

معمار: آرتور امید آذری، جعفر لطف الهی

همکاران: محسن قناد پور، کیمیا خوراکچی، شادی خاکباز، شیما شجاعی، حسین قناعت پیشه

موقعیت: ایران، کرج، طالقان

تاریخ: ۱۳۹۶

مساحت کل پروژه: ۳۵۹۰ مترمربع

ویلای خطی، در طالقان واقع شده است. این ویلا یک ساختمان دو طبقه مینیمال از ترکیب آهن، آجر و چوب می باشد. پروژه پاسخی است به سه سوال اساسی: نیازهای ساکنان آن، موقعیت قرارگیری پروژه و دغدغه های زیست محیطی.

استراتژی طراحی پروژه به وسیله بیرون کشیدن یک مکعب از هندسه یکپارچه ویلا برای خلق حیاط مرکزی و الحاق پنجره های خطی از جنس آجر و چوب برای نما می باشد. حیاط مرکزی به عنوان فضای واسط بین شرق و غرب ویلا عمل می کند. در حالیکه حیاط مرکزی اجازه ورود نور طبیعی را به داخل ویلا می دهد باعث ایجاد ارتباط بصری بین فضاهای داخلی نیز می گردد. این فضا، فضای واسطه ایی است بین لبه بیرونی و داخلی برای کنترل نوسانات شدید آب و هوایی در زمستان و تابستان. از طرف دیگر به منظور تسلط بر  چشم اندازهای طبیعی منطقه بخش اعظمی از نمای پروژه شفاف در نظر گرفته شد.

طراحی ویلا،نمای ویلا،طراحی نمای ویلا،معماری ساختمان ویلایی طراحی ویلا،نمای ویلا،طراحی نمای ویلا،معماری ساختمان ویلایی طراحی ویلا،نمای ویلا،طراحی نمای ویلا،معماری ساختمان ویلایی طراحی ویلا،نمای ویلا،طراحی نمای ویلا،معماری ساختمان ویلایی طراحی ویلا،نمای ویلا،طراحی نمای ویلا،معماری ساختمان ویلایی طراحی ویلا،نمای ویلا،طراحی نمای ویلا،معماری ساختمان ویلایی

پلان ها، دیاگرام ها و … (برای بزرگ نمایی بر روی تصویر کلیک کنید.)

 

Linear Villa

Architect: Artur omid azeri, Jafar Lotfolahi

Team: Mohsen Ghanadpour, Kimia Khorakchi, Shadi Khakbaz, Shima Shojae, Hossin Ghanat Pishe

Date: 2017

Project Total Area : 350m

Linear villa, located in Taleghan, Central Alborz Mountain, is a minimalist two-storey which compound of metal, wood and brick. Villa carefully responds to three major questions: the needs of the residents, the situation of the site, and the environmental concerns.

This strategy has been achieved by extracting a box from the monolithic geometry to create courtyard and inserting a dynamic series of linear windows in the red brick and wood for façade. The courtyard acts as a buffer space between the west and east spaces of the villa while allowing natural light to travel into the villa and creating a visual connection between the interior divisions. The courtyard zone blurs the edge between the exterior and the interior while creating an in-between situation in severe weather and balance conditions of winter and summer.  

 

تحریریه خط معمار

شرکت معماری آوگون

منبع: http://archline.ir

تعداد بازدید: 687

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *