طراحی داخلی رستوران با استفاده از چوب و گیاهان طبیعی

طراحی داخلی رستوران با استفاده از چوب و گیاهان طبیعی

معماری:Vilalta Arquitectura

موقعیت: اسپانیا

مساحت: ۲۵۰ متر مربع

سال: ۲۰۱۶

عکاس: Mauricio Fuertes

رستوران Tia Santa از مجموعه رستوران های زنجیره ای در شهر بارسلونا است که با مساحت ۲۵۰ متر مربع توسط گروه معماری Vilalta طراحی و اجرا شده است. فضای این رستوران دارای سه سطح است که هر سطح با راه پله به دیگری متصل شده که ناحیه رسپشن هم سطح با خیابان است. سطح بالاتر تبدیل به فضای غذا خوری شده و زیر زمین مربوط به قسمت های فنی رستوران است. تصمیم کلیدی در طراحی، بازسازی راه پله مابین رسپشن و سالن غذا خوری بود که توسط استیل و شیشه مجددا انجام شده و این امر باعث نفوذ نور طبیعی به زیر زمین نیز شده است. همچنین راه پله دیگر که به زیر زمین متصل می شود برای بهبود فضا بازسازی شده است. در طراحی داخلی از منابع پایدار نظیر کفپوش ها و تخته هایی از جنس بامبو استفاده شده است و قفسه ها نیز از چوب کاج ساخته شده اند. همچنین در طراحی داخلی این رستوران، گیاهان طبیعی از المان های مهم هستند و در قسمت های مختلف رستوران استفاده شده اند. برای نورپردازی نیز، از شیوه های مستقیم و غیر مستقیم استفاده شده که یک لوستر ساخته شده از ۲۰۰ توپ رزینی که بالای ورودی نصب شده از عناصر مهم در نورپردازی این رستوران است و باعث جلب توجه بیننده می شود.

در ادامه با خط معمار برای دیدن تصاویر همراه باشید.

پلان ها، دیاگرام ها، سکشن ها و غیره

تحریریه خط معمار

شرکت معماری آوگون

منبع:‌archdaily

تعداد بازدید: 1,899

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *