طراحی داخلی رستوران، ترکیب چوب با گیاهان طبیعی

طراحی داخلی رستوران،دیزاین رستوران

طراحی داخلی رستوران، ترکیب چوب با گیاهان طبیعی

طراحان داخلی: استودیو Miriam Barrio

موقعیت: اسپانیا

مساحت: ۱۶۵ متر مربع

سال: ۲۰۱۶

عکاس: Maria Pujol

رستوران و کافی شاپ Popeye به مساحت ۱۶۵ متر مربع در شهر بارسلونا واقع شده است. فضای این رستوران، دو مجموعه مستقل از هم بودند که هدف پروژه انتقال این مجموعه فضا به فضایی واحد با طراحی تازه و مدیترانه ای بود. با توجه به این هدف، کانسپت ارائه شده برای این رستوران طراحی فضایی با نور کافی، پالت رنگی خنثی و متریال و دست سازه های سفارشی، نظیر سرامیک و لامپ، است. متریال اصلی مورد استفاده در این رستوران چوب است که در ترکیب با گیاهان طبیعی فضایی مدیترانه ای ببه وجود آمده است. لازم به ذکر است که گیاهان نقش بسیار مهمی را در طراحی داخلی این رستوران دارند. در نهایت دکوراسیون رستوران به گونه ای انجام شده که در عین حفظ حریم خصوصی افراد، فضاهای متنوع و گوناگونی را دارا باشد. درباره استفاده از رنگ آبی و سفید در نما، پارچه ها و پترن ها باید به این نکته اشاره کرد که این کار با هدف القای حس نوستالژی به مردم این شهر انجام شده است.

در ادامه با ما برای دیدن تصاویر این رستوران همراه باشید.

طراحی داخلی رستوران،دیزاین رستوران

طراحی داخلی رستوران،دیزاین رستوران

طراحی داخلی رستوران،دیزاین رستوران

طراحی داخلی رستوران،دیزاین رستوران

طراحی داخلی رستوران،دیزاین رستوران

طراحی داخلی رستوران،دیزاین رستوران

طراحی داخلی رستوران،دیزاین رستوران

طراحی داخلی رستوران،دیزاین رستوران

طراحی داخلی رستوران،دیزاین رستوران

طراحی داخلی رستوران،دیزاین رستوران

طراحی داخلی رستوران،دیزاین رستوران

طراحی داخلی رستوران،دیزاین رستوران

طراحی داخلی رستوران،دیزاین رستوران

طراحی داخلی رستوران،دیزاین رستوران

طراحی داخلی رستوران،دیزاین رستوران

طراحی داخلی رستوران،دیزاین رستوران

طراحی داخلی رستوران،دیزاین رستوران

طراحی داخلی رستوران،دیزاین رستوران

طراحی داخلی رستوران،دیزاین رستوران

پلان ها، دیاگرام ها، سکشن ها و …

تحریریه خط معمار

شرکت معماری آوگون

منبع: archdaily

 

تعداد بازدید: 966

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *