دیزاین داخلی فروشگاه زنجیره ای VanMoof
خط معمار در این بخش با معرفی نمونه ای از دیزاین داخلی فروشگاه دوچرخه با سبک صنعتی همراه شما کاربران عزیز می باشد. این فروشگاه با متراژ ۱۷۵ مترمربع در یکی از خیابان های برلین در آلمان قرار گرفته است. خواسته ی اصلی کارفرما در این بود که فضای جدید فروشگاهی به گونه ای طراحی شود که علاوه بر معرفی نام تجاری این شرکت، شهروندان را به استفاده از دوچرخه دعوت نماید. بدین منظور طراحان جهت ایجاد هارمونی میان تمامی فروشگاه ها، طراحی بیش تر شعبه به ها را به عهده گرفتند. همانطور که می دانید، دوچرخه های الکترونیکی، تحول بزرگی در تردد شهری ایجاد کرده اند. دوچرخه های قدیمی معمولا برای مسافت های کوتاهی حدود ۵ کیلومتر در نظر گرفته می شدند، این در حالی است که دوچرخه های الکترونیکی برای مسافت تا ۳۰ کیلومتر نیز مناسب می باشند.
طراحان سعی نمودند تا این تغییر و تحول را در طراحی داخلی فروشگاه به نمایش بگذارند و مراجعه کنندگان با مشاهده ی فضای داخلی فروشگاه، این تغییر اساسی را به وضوح درک کنند.
کانسپت طراحی
فروشگاه VanMoof پس از سال ها تجربه ی فروش اینترنتی، تصمیم گرفت تا تغییراتی در نحوه ی فروش محصولات خود ایجاد کند. بنابراین تصمیم گرفتند جهت عرضه ی محصولات جدیدشان (دوچرخه های الکترونیکی) در برخی از کشورها، شعبه هایی را جهت فروش حضوری تأسیس کنند. سوال اولیه این بود که چگونه می توانستند یک کانسپت فروشگاه جهانی مبتنی بر ایده داشتن شهری سالم و عاری از آلودگی طراحی کنند. از این رو تصمیم گرفتند تا تمامی شعبات را شبیه به زیستگاه طبیعی دوچرخه طراحی کنند.
هر یک از این فروشگاه ها دارای سه عملکرد اصلی بودند:
_ شوروم
_ بخش خدمات
_ سالن تست دوچرخه ها
فضای ورودی کوچک در نظر گرفته شد و طراحان بخش عمده را به فضای تست دوچرخه ها اختصاص دادند به طوری که حس حضور مشتریان در خیابان تداعی شود. عمده ی متریال به کار رفته در فضای داخلی بتن و آهن می باشد. تمامی متریال و اشیای به کار رفته در فضای داخلی این فروشگاه همان مصالح و مبلمان به کار رفته در خیابان می باشد.
نحوه نمایش محصولات: طراحان نمونه دوچرخه ها را به صورت آزادانه در سالن قرار داده اند زیرا قرار بود در پایان این محصولات داستانی را روایت کنند.
در ادامه با دیدن سایر تصاویر دیزاین داخلی فروشگاه دوچرخه، خط معمار را همراهی کنید.
پلان ها، دیاگرام، سکشن و غیره.
تحریریه خط معمار
نگارنده: مینا مقدم
شرکت معماری آوگون
منبع: Archdaily
تعداد بازدید: 260