طراحی داخلی رستوران: ۲۷۰۰ قطعه چوب آویزان از سقف

طراحی داخلی رستوران،دیزاین رستوران،دکوراسیون رستوران مدرن

طراحی داخلی رستوران : ۲۷۰۰ قطعه چوب آویزان از سقف

گروه معماری کانادایی Jean de Lessard – Designers Créatifs به تازگی طراحی و اجرای رستورانی در شهر مونترال کانادا را به اتمام رسانده اند که سقف خاصی دارد و برای ساخت این سقف از قطعات چوب بهره گرفته شده است. این رستوران Ganadara نام دارد و حس و حال روستیک دارد. دلیل این امر استفاده از متریال چوب در ابعاد وسیع در طراحی و اجرای این رستوران است.

Ganadara یک رستوران کره ای است و همانطور که اشاره شد برای سقف این رستوران از ۲۷۰۰ قطعه چوب استفاده شده است که از سقف آویزان هستند. دلیل استفاده از قطعات چوب ایجاد یک جنگل بامبو بالای سر مشتری است. در ادامه از متریال بتن در این رستوران استفاده ویژه ای شده است. در واقع متریال های اصلی فضا، چوب و بتن هستند.

در ادامه دعوت می کنیم تصاویر این رستوران را مشاهده و بررسی نمایید.

طراحی داخلی رستوران،دیزاین رستوران،دکوراسیون رستوران مدرن طراحی داخلی رستوران،دیزاین رستوران،دکوراسیون رستوران مدرن طراحی داخلی رستوران،دیزاین رستوران،دکوراسیون رستوران مدرن طراحی داخلی رستوران،دیزاین رستوران،دکوراسیون رستوران مدرن طراحی داخلی رستوران،دیزاین رستوران،دکوراسیون رستوران مدرن طراحی داخلی رستوران،دیزاین رستوران،دکوراسیون رستوران مدرن

تحریریه خط معمار

شرکت معماری آوگون

منبع: http://archline.ir

تعداد بازدید: 801

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *