دکوراسیون داخلی ویلای ساحلی و مدرن

دکوراسیون داخلی ویلای ساحلی و مدرن

دکوراسیون داخلی ویلای ساحلی و مدرن

معماری: استودیو Saota

موقعیت: آفریقای جنوبی

سال: ۲۰۱۸

معرفی استودیو طراحی Saota

در این قصد داریم تا به دکوراسیون داخلی ویلای ساحلی و مدرن بپردازیم. این پروژه توسط استودیو Saota طراحی شده است. استودیو Saota یک گروه معماری پیشرو در آفریقای جنوبی هستند که سعی دارند تا با طراحی چشم اندازی قوی، پروژه های متعددی را ایجاد کنند. این است که با هر دو رویکرد نوآورانه و اختصاصی برای طراحی، اسناد و اجرای پروژه ها در سطح جهان همراه شده است، و این استودیو تبدیل به نام تجاری بین المللی شده است. رد پای استودیو طراحی Saota  را در ۶ قاره جهان می توان یافت. این موفقیت توسط فلسفه ای که عملکرد و فرم را متصل می کند رانده می شود. تمرکز بر دستیابی به حداکثر ارزش نیز منجر به طراحی و ایجاد پروژه های متعددی در سطح جهانی شده است. در بخش های پیشین نمونه های متعددی از پروژه های مسکونی از این استودیو را برای کاربران به اشتراک گذاشته ایم که از طریق لینک زیر می توانید به آن دسترسی یابید:

طراحی ویلای مدرن، بتن و سنگ در طراحی داخلی

شرح پروژه دکوراسیون داخلی ویلای ساحلی و مدرن

اکنون در این بخش نیز به شرح یکی دیگر از پروژه های موفق این استودیو می پردازیم. این سایت بر سطحی شیب دار که دسترسی به جاده ی Kloof دارد، در منطقه ای به نام Klifton  واقع شده است.سالها قبل از هر گونه توسعه، این شیب احتمالا توسط جنگل بومی تحت پوشش قرار می گرفت. با این حال، امروزه، این منطقه توسعه یافته و دارای مناظر دیدنی و جذاب در سواحل شنی، کوهستان زیبا از سمت جنوبی و منظره غروب آفتاب از سمت اقیانوس اطلس می باشد. اولین جنبه پروژه که نیاز به پاسخگویی داشت، شیب تند است که باید برای انطباق با ساختار حفاری می شد. این خانه ترتیبی از چیدمان بلوک های متناوبی بود که در امتداد کوه بالا می رفت و فضاهای خصوصی در این بخش ها قرار می گرفت و باعث می شد تا این فضا ها از دید و صدای بخش های بیرونی در امان باشند.

طراحان می گفتند که رویکرد مفهومی طراحی، بازسازی ویژگی های یک منظره طبیعی بود. بخش پایین تر ساختمان، یک آپارتمان مستقل، که به عنوان یک پایه سنگین مجسمه ای شکل بیان می شود، دارای دیواره بیرونی چوبی می باشد. در بالای این فضای یک بخشی را به عنوان تراس در نظر گرفته اند که دارای چشم اندازی زیبا و دلنشین می باشد. تمام سطوح خانه از طریق یک پله چوبی مجسمه ای متصل می شوند، که مانند یک روبان فشرده که متناسب با روایت طراحی خانه می باشد، به تدریج در حال افزایش است.

یک جعبه به صورت عمودی بر روی تراس قرار دارد که درختان جنگلی در زیر می تواند به این سطح برسد، و علاوه براین یک سطح قرار دارد که می توان با باز و بسته کردن آن میزان ورورد نور را به فضای داخلی کنترل کرد به گونه ای مانند اینکه در سایه یک درخت نشسته اید. این ساختار از یک آلومینیوم با دوام و سبک وزن ساخته شده است 

در ادامه با دیدن تصاویر خط معمار را همراهی کنید.


دکوراسیون داخلی ویلای ساحلی و مدرن دکوراسیون داخلی ویلای ساحلی و مدرن دکوراسیون داخلی ویلای ساحلی و مدرن دکوراسیون داخلی ویلای ساحلی و مدرن دکوراسیون داخلی ویلای ساحلی و مدرن دکوراسیون داخلی ویلای ساحلی و مدرن دکوراسیون داخلی ویلای ساحلی و مدرن دکوراسیون داخلی ویلای ساحلی و مدرن دکوراسیون داخلی ویلای ساحلی و مدرن دکوراسیون داخلی ویلای ساحلی و مدرن دکوراسیون داخلی ویلای ساحلی و مدرن دکوراسیون داخلی ویلای ساحلی و مدرن دکوراسیون داخلی ویلای ساحلی و مدرن دکوراسیون داخلی ویلای ساحلی و مدرن دکوراسیون داخلی ویلای ساحلی و مدرن دکوراسیون داخلی ویلای ساحلی و مدرن دکوراسیون داخلی ویلای ساحلی و مدرن دکوراسیون داخلی ویلای ساحلی و مدرن دکوراسیون داخلی ویلای ساحلی و مدرن دکوراسیون داخلی ویلای ساحلی و مدرن

پلان ها، دیاگرام، سکشن و غیره.

تحریریه خط معمار

نگارنده: مینا مقدم

شرکت طراحی داخلی آوگون

منبع: Archdaily

تعداد بازدید: 612

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *