طراحی نمای ساختمان، ترکیبی مدرن با استفاده از چوب

طراحی نمای ساختمان، ترکیبی مدرن با استفاده از چوب

معماری: استودیو Nacional

موقعیت: Porto Alergo، برزیل

سال: ۲۰۱۳

عکاس: Marcelo Donadussi

این پروژه شبیه به یک حجم منشوری می باشد که روی یک سطح وسیع قرار گرفته است. شیب طبیعی همتراز یا پارکینگ زیر زمینی می باشد، در حالی که کف زمین از ساختمان جدا می شود و یک مکعب نیمه پوشش ایجاد کی کند. در هر طبقه دو واحد به طور متقارن روبروی هم قرار گرفته است و در کل ساختمان ما ۱۰ واحد مسکونی را مشاهده می کنیم. بخش شمالی ساختمان روبه زمین های هموار و رودخانه می باشد، در حالی که بخش جنوبی آن روبه تپه ها و چشم انداز شهری می باشد. پنجره های اصلی با قاب چوبی فضای زندگی را جذاب می کنند، در حالی که پنجره های چوبی به کار رفته در اتاق های خواب به عنوان جزئی از طرح به تکمیل فضا می پردازد.

در ادامه تصاویر باخط معمار همراه باشید. پلان ها، دیاگرام، سکشن وغیره.

تحریریه خط معمار

مترجم: مینا مقدم

شرکت معماری آوگون

منبع: architizer

تعداد بازدید: 1,078

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *