طراحی داخلی رستوران، استفاده از چوب به عنوان متریال اصلی

طراحی داخلی رستوران، استفاده از چوب به عنوان متریال اصلی

معماری:Golucci Interior Architects

موقعیت: چین

تیم طراحی:Hsuheng Lee, Shuang Zhao, Chong Chao

کارفرما:Ramen Musashi

مساحت: ۱۱۵ متر مربع

سال: ۲۰۱۸

عکاس: Luluxi

Menya Musashi یکی از رستوران های معروف و لوکس توکیوی ژاپن است که طراح این پروژه تصمیم گرفت برای دیزاین از طراحی ساده خطی استفاده کند که این طراحی برگرفته از ساختمان های پیش ساخته ژاپنی می باشد. سپس فضاهای رستوران را تقسیم بندی و بر اساس نیازها طراحی کردند. در فضای نهارخوری از کاشی های رنگی در کنار مقدار قابل توجهی چوب- متریال محبوب معماری ژاپنی- استفاده شده است. همچنین در این قسمت میز و صندلی ها کاملا چوبی هستند. در فضای میانی و باریک رستوران یک کافی شاپ طراحی شده و در انتها نیز آشپزخانه به صورت نیمی شفاف و نیمی دیگر غیر قابل دید قرار دارد که مشتری به خوبی می تواند روند تهیه سفارش خود را ببیند. سقف چوبی این رستوران نیز به خوبی با صندلی ها و اکسسوری های چوبی این رستوران هماهنگ است که کاملا بیانگر سنت معماری ژاپنی می باشد. در کف نیز سرامیک سفید رنگ به خوبی با سایر اجزا هماهنگ شده که در نهایت منجر به خلق فضایی بسیار آرام و دلنشین در رستوران شده است.

با خط معمار برای دیدن تصاویر و پلان ها همراه باشید.

پلان ها، دیاگرام ها، سکشن ها و غیره

تحریریه خط معمار

شرکت طراحی داخلی آوگون

منبع: archdaily

تعداد بازدید: 474

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *