طراحی کتابخانه وارنا-بلغارستان

طراحی ساختمان کتابخانه در سال 2015 در بلغارستان،وارنا انجام شده و به صورتی است که جرم ساختمان در 2 طرف ساختمان به طور یکسان است.
انتقال نوردر این کتابخانه بسیار مناسب و رابطه بین فضاها ارتباط بصری خوبی راداراست.بعد از ورود مروم به ساختمان لابی اولین فضایی است که مراجعه کنندگان در آن خود را می بینند در قسمت چپ لابی سطح شیبداری وجود دارد ، برای دسترسی به طبقات و در قسمت راست دسترسی به فضاهای عمومی را میسر می کند.

طراحی کتابخانه وارنا-بلغارستان

طراحی کتابخانه وارنا-بلغارستان

طراحی کتابخانه وارنا-بلغارستان

طراحی کتابخانه وارنا-بلغارستان

طراحی کتابخانه وارنا-بلغارستان

طراحی کتابخانه وارنا-بلغارستان

 

طراحی کتابخانه وارنا-بلغارستان

طراحی کتابخانه وارنا-بلغارستان

 

طراحی کتابخانه وارنا-بلغارستان

طراحی کتابخانه وارنا-بلغارستان

طراحی کتابخانه وارنا-بلغارستان

استودیو معماری سفید

تحریریه خط معمار

تعداد بازدید: 589

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *