طراحی مرکز خرید PART DIEO – گروه معماری MVRDV

طراحی نمای ساختمان تجاری،گروه معماری mvrdv

گروه معماری هلندی MVRDV، اعلام کرد که پروژه ی بازسازی و طراحی مرکز خرید PART DIEO، در شهر لیون، فرانسه، را با هدف طرح احیای این مجموعه، انجام خواهد داد. در معماری و طرح جدید فروشگاه، تراس ها و باغ ها در جهت ایجاد فضاهای جمعی و عمومی، بر روی طبقات تجاری قرار خواهند گرفت. طراحی مرکز خرید شرکت معماری MVRDV، از همان فرم قبلی بنا تبعیت خواهد کرد با این تفاوت که طراحی نمای آن به وسیله ی پانل های پراکنده ای در قسمت کنج و ورودی اصلی فروشگاه انجام می شود، کانسپت طراحی این نما " تبخیر" می باشد و با این حرکت فضای درون فروشگاه به سمت خیابان باز می شود و هویت اصلی آن حفظ شده است.

هر جهت این مجموعه بازسازی شده و راه های ورودی ساختمان را به سمت خیابان های اطراف توسعه بخشیدند و یک بام سبز نیز به عنوان فضای جمعی، به بنا اضافه شده است. با برنامه ریزی و جانمایی های مجدد، فضای قابل استفاده ی این مرکز خرید بیش تر شده و به 3200 متر مربع رسیده است. در طبقات پایینی فروشگاه، بخش های تجاری، و در طبقات بالاتر، رستوران، پارک و سینما، قرار گرفته است.

طراحی نمای ساختمان تجاری،گروه معماری mvrdv

طراحی نمای ساختمان تجاری،گروه معماری mvrdv

طراحی نمای ساختمان تجاری،گروه معماری mvrdv

طراحی نمای ساختمان تجاری،گروه معماری mvrdv

طراحی نمای ساختمان تجاری،گروه معماری mvrdv

طراحی نمای ساختمان تجاری،گروه معماری mvrdv

طراحی نمای ساختمان تجاری،گروه معماری mvrdv

طراحی نمای ساختمان تجاری،گروه معماری mvrdv

طراحی نمای ساختمان تجاری،گروه معماری mvrdv

طراحی نمای ساختمان تجاری،گروه معماری mvrdv

طراحی نمای ساختمان تجاری،گروه معماری mvrdv

طراحی نمای ساختمان تجاری،گروه معماری mvrdv

استودیو معماری سفید

تحریریه خط معمار

منبع: DesignBoom

تعداد بازدید: 465

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *