طراحی داخلی رستوران در سوییس، ترکیب آجر و چوب

طراحی داخلی رستوران،دکوراسیون داخلی رستوران

طراحی داخلی رستوران در سوییس، ترکیب آجر و چوب

رستوران La Bottega Trattoria، یک رستوران آرام و دنج با فضایی دوستانه و صمیمی در شهر شلوغ ژنو است. طراحی داخلی این رستوران توسط گروه معماری ایتالیایی Sestini & Corti صورت گرفته است. این گروه از بین تعداد زیادی معمار انتخاب شدند تا رستورانی به سبک معاصر، طراحی نمایند. آجر و چوب مانند دو دوست جدانشدنی و همراه های بی نظیر، در این رستوران نیز به عنوان متریال های اصلی مورد استفاده قرار گرفته اند.

این روزها استفاده از آجر بصورت اکسپوز یا نمایان در طراحی ها بسیار رایج است که البته حس بسیار خوبی را هم منتقل می نماید. بتن اکسپوز نیز امروزه بسیار متعارف است. اما چوب، به عنوان یک عنصر دوست داشتنی، در مبلمان و دکوراسیون داخلی همواره جا دارد و مخصوصا اگر قصد طراحی یک رستوران به این سبک را داشته باشید!

برای یک رستوران آرام، ساده و دنج با محیطی گرم و دوست داشتنی، متریال های انتخاب شده مناسب به نظر می رسند. در ادامه می توانید تصاویر این رستوران را مشاهده نمایید.

طراحی داخلی رستوران،دکوراسیون داخلی رستوران

طراحی داخلی رستوران،دکوراسیون داخلی رستوران

طراحی داخلی رستوران،دکوراسیون داخلی رستوران

طراحی داخلی رستوران،دکوراسیون داخلی رستوران

طراحی داخلی رستوران،دکوراسیون داخلی رستوران

تحریریه خط معمار

منبع: http://archline.ir – RetailDesignBlog

تعداد بازدید: 452

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *