بازسازی ساختمانی قدیمی و تبدیل آن به رستورانی مدرن

بازسازی ساختمانی قدیمی و تبدیل آن به رستورانی مدرن

معماری: TEAM BLDG

موقعیت:‌چین

تیم طراحی:Lu Bai, Yingying Liu, Jialin Pan, Lizhou Ye, Pedro Ruiz Mazano

مساحت: ۱۵۵ متر مربع

سال: ۲۰۱۷

عکاس: Eiichi Kano

از زبان معمار پروژه:

این پروژه مربوط به بازسازی یک ساختمان تاریخی با محیطی سنتی و تبدیل آن به یک رستوران مدرن است. ساختمان های این منطقه را می توان به دهه ۱۹۲۰ که دارای معماری با استفاده از قوس ها  و آرک های پشت سر هم داشتند، نسبت داد. پروژه ما، یک ساختمانی ۵ طبقه با آرک های پشت سر هم می باشد که هر طبقه ۴۵ متر مربع مساحت دارد و در پیچ خیابان واقع شده است. زمینه سایت و مشخصه های معماری، جنبه های قابل توجهی از طراحی و همزمان توجه به ضرورت های عملکردی را نشان می دهند. ما امیدوار بودیم که بازگشت ارتفاع بتواند جوی زنده و پویا را به این خیابان قدیمی برگرداند و طراحی داخلی با فرم معماری سنتی مرتبط شود. از این رو، ما نمای اصلی را با آلومینیوم طراحی کرده و سوراخ های روی آن را با اندازه آجر قرمز محلی -به عنوان ماژول- برای بیان فرم سنتی با متریالی مدرن، تطبیق دادیم. به علاوه ریتم سوراخ ها با پارامترهایی نظیر انطباق با نور روز، طراحی شده است. در نتیجه، طراحی نما از بالا به پایین دارای تراکم است که فضای داخل ساختمان را از نور شدید و گرما محافظت می کند. همچنین طراحی داخلی ساختمان بر کنتراستی از سبکی و سنگینی و تاریکی روشنی نمای بیرونی تاکید می کند و با استفاده از مرمر خاکستری، که بر روی کف و دیوارهای هر ۵ طبقه نصب شده اند، انجام شده است.

در ادامه با خط معمار برای دیدن تصاویر و پلان ها همراه باشید.

پلان ها، دیاگرام ها، سکشن ها و غیره

تحریریه خط معمار

شرکت معماری آوگون

منبع: archdaily

تعداد بازدید: 138

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *